Recommendations For Esmeralda:

Rabobank Nederland
Financieel Adviseur B
Esmeralda heeft gedurende 9 maanden bij mij op de afdeling gewerkt als gedetacheerde binnen het domein van financieel adviseur. Ik heb Esmeralda ervaren als een gedreven, enthousiaste en deskundige collega. Ze krijgt veel werk verzet, zet de klant centraal en nooit te beroerd om een collega te helpen. Tevens is het een prettige persoon om op de afdeling erbij te hebben.
Oscar Eltink, Teamleider Team Beheer Particulieren bij Rabobank Groep
2 april 2019, Oscar was de leidinggevende van Esmeralda

Rabobank Alkmaar en Omstreken
Financieel Adviseur/Coördinator
De afgelopen 3 maanden is Esmeralda binnen mijn team werkzaam geweest als Financieel Adviseur A . Ik heb haar leren kennen als iemand die veel waarde hecht aan kwaliteit en klanttevredenheid. Esmeralda is deskundig en weet van aanpakken. Ze heeft het hart op de tong en draagt ideeën aan als ze van mening is dat dit de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt.
Sander Kouwenberg, Manager Intermediairdesk en Financieel Advies bij Rabobank Groep
18 april 2017, Sander was de leidinggevende van Esmeralda

Rabobank Alkmaar en Omstreken
Financieel Adviseur/Coördinator
"Esmeralda heeft zich in zeer korte tijd de manier van werken en de systemen van de Rabobank eigen gemaakt. Ze kenmerkt zich als een prettige collega die durft aan te spreken en ook richting het leidinggevend kader een kritische en adviserende rol durft in te nemen."
Sebastiaan Rietveld, Teamleider Financieel Advies a.i., Rabobank Alkmaar
March 29, 2016, Sebastiaan managed Esmeralda at Rabobank Alkmaar e.o.

Rabobank Alkmaar en Omstreken
Financieel Adviseur/ Coördinator
"Ik heb Esmeralda leren kennen toen zij bij Rabobank Alkmaar kwam werken als Financieel Adviseur a.i. Esmeralda is doortastend en zegt waar het op staat. Zij beschikt over de vaardigheid om zich nieuwe dingen snel eigen te maken. Ook viel haar aanpakkersmentaliteit direct op. Mede door Esmeralda zagen we in korte tijd de werkvoorraad slinken."
Susan Bongers, Manager Particulieren
March 22, 2016, Susan managed Esmeralda at Rabobank Alkmaar e.o.

Marc Jansen
Specialist Project Datakwaliteit bij Rabobank Nederland
"Ik ken Esmeralda als een gedreven persoon met volledige focus op haar werkzaamheden. Voor een uurtje meer of minder draait ze haar hand niet om. Naar de relaties waar ze persoonlijk of telefonisch contact mee heeft, blijft ze heel correct, to the point en volledig. Ze laat zich niet van de wijs brengen door klanten die beter op de hoogte menen te zijn. Ik heb Esmeralda ervaren als een prettige collega om mee om te gaan en ook op zijn tijd een lolletje past bij haar. Esmeralda bedankt onze samenwerking in ons laatste project. Wat mij betreft kruisen onze wegen elkaar nogmaals."
November 16, 2015, Marc worked directly with Esmeralda at E. Timmers Financiele Projecten

Jeroen Hennephof
Eigenaar Story4Change
"Esmeralda is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij het inrichten van het programma Hersteladvies. In een zeer hectische periode, waarin grote hoeveelheden werk onder hoge druk en met zeer strakke deadlines moesten worden verricht, was Esmeralda een van de fundamenten van het programma. Het was erg prettig om complexe hoeveelheden werk bij haar te kunnen beleggen in de wetenschap dat zaken geregeld werden. Mede dankzij Esmeralda heeft het programma indrukwekkende resultaten weten te behalen. Warm aanbevolen!"
July 6, 2015, Jeroen managed Esmeralda at Poliservice B.V.

Steven van Doorn
Relatiemanager Pensioenen bij Zwitserleven
"Voor de 4e keer heb ik met veel plezier samengewerkt met Esmeralda. Als Esmeralda iets aanpakt, kan je er blindelings vanuit gaan dat het werk gedaan is. Met een enorme drive, enthousiasme en snelheid is het opgelost voordat je met je ogen kan knipperen. Met Esmeralda in je team word je gewoon blij met haar inzet en aanwezigheid. Een aanwinst voor iedere opdracht. Ik werk dan ook graag nog wel een 5e en 6e keer met haar samen..."
Steven van Doorn
July 2, 2015, Steven worked directly with Esmeralda at Poliservice B.V.

Achmea
Klachtenmanager
"Esmeralda is een echte allround klachtenmanager die instaat is om zeer complexe klachten snel, efficiënt en effectief te behandelen. Hiermee weet ze zowel het belang van de klant als het organisatiebelang in ogenschouw te houden. Hiernaast is Esmeralda een professionele, sociale en gewaarde collega die zondermeer instaat is om te opereren in een complexe en dynamische omgeving. Ik zou Esmeralda dan ook van harte willen aanbevelen."
November 5, 2014
Eric Joha, managed Esmeralda at Achmea

Bancaire lijfrente
Delta Lloyd
“Ik heb Esmeralda leren kennen als een fijne collega om mee samen te werken. Je kunt op haar bouwen en vertrouwen. Doordat ze een hoog kennisniveau heeft is ze zeker van haar zaak, direct inzetbaar en ze heeft bovendien een hoog werktempo. In de relatief korte tijd dat ik met Esmeralda heb samen gewerkt heeft ze het voor elkaar gekregen om van een groepje eenlingen een professioneel team te maken waarbij de neuzen dezelfde kant op staan.” March 19, 2012
Lauri Peper, Brunel Specialist, Brunel
worked directly with Esmeralda at Delta Lloyd

Front office leven
ASR Nederland
“Ik ken Esmeralda als iemand die staat voor kwaliteit door ervaring en vakkennis. Iemand die beschikt over een nuchtere dosis verstand en die van aanpakken weet. Qua communicatie is zij duidelijk en direct waardoor je gelijk weet waar je aan toe bent. Verder heeft Esmeralda meerdere opdrachten via Brunel ingevuld waarbij wij een zeer positieve terugkoppeling van onze opdrachtgevers kregen, belangrijk want in ons vak krijg je vaak maar 1 kans. Kortom een visitekaartje voor Brunel.”
October 30, 2012 Danny Rumpel, Accountmanager Finance, Brunel
worked with Esmeralda at ASR Nederland

Frontoffice leven
ASR Nederland
“Esmeralda heeft tijdens deze opdracht laten zien dat ze nieuwe stof snel tot zich neemt en haar kennisniveau hoog ligt. Ze denkt mee met de organisatie vanuit klantgerichte overtuiging en levert een waardevolle bijdrage binnen het team door duidelijke communicatie en een sterke persoonlijkheid! Ik zou Esmeralda dan ook van harte willen aanbevelen.” March 6, 2012
Jeannine Witteveen, Teammanager Front Office Life Insurance, ASR
managed Esmeralda at ASR Nederland

Case manager
Brunel
“Esmeralda was een prettige collega om mee samen te werken, met de juiste knowhow voor het werk waar zij me bezig was.” January 18, 2010
Rien Verbeek, Case manager, AfAB Financiele Diensten Holding NV
worked with Esmeralda at AFAB Service Providing